• youtube
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • whatsapp

Tasi e Lagolagoina Lau Pisinisi

tala fou

Siosiomaga fa'aoga fa'avaa ata ao
1. Tulaga Malosiaga
A maeʻa le faʻaosoina, e mafai ona e vaʻaia le faʻaogaina o galuega faʻapitoa e le gaosiga.
2. Feso'ota'iga Initaneti (uaea pe uaealesi)
E na'o le fa'afeso'ota'i i luga ole Initaneti e mafai ai ona e fiafia i auaunaga matagofie ma le le fa'atapula'aina.
3. Cloud server po'o isi avanoa feso'otaiga, ma isi.
O loʻo i ai i le tagata faʻaoga se tala, ulufale ma ogalaau i totonu o le ata o le ao, ma a maeʻa ona faʻamaonia ma pasia le server, e mafai ona maeʻa le fesoʻotaʻiga.
E fa 'au o le ata ata ao
Fa'asoa ata vave

E mafai e tagata faʻaoga ona tuʻuina atu ata i cloud servers, microblogs, blogs, ma isi e ala i telefoni feʻaveaʻi, komepiuta, ma isi, ma faʻaalia vave i totonu o le ata o le ao i le fale e tusa lava po o afea ma po o fea latou te i ai.Ole galuega fa'asoa vave e le toe iai le va o tagata o le aiga, tagata e alolofa ma uo.
Matamata i faʻamatalaga lata mai i le taimi moni
I totonu o le ata o le ao, e ala i le faʻatulagaina o le upega tafaʻilagi o faʻamatalaga e fiafia i ai tagata faʻatau, kiliki i luga o le galuega faʻamatalaga, o faʻamatalaga vevela i tulimanu uma o le lalolagi e mafai ona faʻaalia taʻitoʻatasi, ma faʻafouina i le taimi moni, e mafai ai e tagata faʻaoga ona nonofo i. aiga.Ia iloa mea tutupu i le lalolagi.

ata tifaga i luga o le initaneti
O auaunaga vitio i luga ole laiga e sili atu ona lauiloa i tagata lautele.E le gata ina faigofie ma vave, ae sili atu ma sili atu ona felanulanuai i totonu.I le suʻesuʻega mulimuli, o le vitio i luga ole laiga o se faʻaaliga foi o auaunaga ao.Fa'aopoopo i luga ole laiga vitio galuega tauave i ao ata faavaa, i le umi I le kiliki tasi o le galuega faamau, e mafai ona e amata fiafia i se taumafataga vaaia.Pe a faʻatusatusa i le komepiuta, o le faʻatinoga o le ata o le ao e sili atu le vave, ma o le vitio tali vave e le maualalo i soʻo se isi masini.

Le taua o ata ata ao
1. Tapuni le va o fanau ma matua
O tamaiti e suʻesuʻe pe faigaluega i fafo atu o le fale ma e le mafai ona feiloai ma o latou matua i aso uma.O lea tulaga ua avea ma masani i aso nei.I pito e lua o lenei misi, o loʻo faʻapipiʻiina se faʻavaa ata ao.E fa'aoga e matua ma fanau le galuega pu'eata telefoni fe'avea'i e fa'amaumau ai o latou foliga ma tulaga o le olaga i aso uma, ma fa'apipi'i i latou lava Weibo, lea e mafai ona fa'aali i le isi pito.E leai se vitio i luga ole laiga.O manaoga faigata o talanoaga, i soo se taimi, i soo se mea, auina atu le vaaiga ma lagona i e pele ia te oe e ala i ata, auaunaga ao o le fesoʻotaʻiga e faʻafeiloaʻi ai lenei manatua, ma o le ata o le faʻamalama e faʻafeiloaʻi ai lenei manatuaga, ina ia aua le aiga. ia faaesea ona o le mamao.
2. Tuu atu pea manatu o lau pele
O tupulaga talavou e o e faigaluega ma amata se pisinisi, ae i le taimi lava e tasi, e le mafai ona lafoai lo latou alofa mo e pele ia i latou.Latou te tu'uina se fa'avaa ata ao i luga oa latou kesi, ma fa'aoga ata ma fe'au tusitusia e fa'amatala ai o latou manatu i le tasi ma le isi.
3. Mulimuli i faamatalaga a uo
I le faaopoopo atu i le gauai atu i matua ma e alolofa, o le tala o uo e masani lava ona taua, ma o le taotoga e faigofie tele.O le umi lava e te fa'aopoopoina ai le tala a lau uo i le ao po'o le igoa tauvalaau a le Weibo i le lisi o matamata, ona fa'aalia lea o tala a Ta na o oe.faavaa ata ao.
4. O fa'amatalaga fa'alotoifale o le atina'e e feso'ota'i i se taimi talafeagai
E mafai e pisinisi ona fa'asalalau fa'amatalaga lata mai, fa'asalalauga fa'asalalau, ma isi i luga o Weibo ua tofia, ma o latou faleoloa fa'apitonu'u, faleoloa fa'atauva'a, nofoaga fa'amau, ma isi mea e mafai ona malamalama i fa'amatalaga muamua a le kamupani e ala i le "tusitusiga i luga ole laiga" o le ata ata ao, fausia o le kamupani ma faleoloa taitasi/ O le fa'amaopoopoina o fa'amatalaga o pito fa'amau e fa'asaoina tele le tau o le taimi, tau feso'ota'iga ma tau o mea e gaosia ai.Alamanuia talafeagai: faleoloa ituaiga o lavalava, faleoloa teuteu, faleaiga meaai vave a le atunuu, ma isi.
5. Au'aunaga fa'asino i le va o atina'e ma tagata fa'atau
E mafai e pisinisi ona faʻaogaina le faʻaogaina o le 2.0 galuega a le ata o le ao e faʻatautaia ai fesoʻotaʻiga faʻamatalaga faʻamatalaga ma auaunaga faʻapolofesa mo tagata faʻatau maualuga ma maualuga, ina ia mafai ona faʻaleleia le fua o le taunuu mai o gaoioiga, auaunaga. e sili atu le sa'o o le fa'atulagaina, ma fa'asaoina foi tau o fa'asalalauga.Alamanuia talafeagai: Faletupe ma isi auaunaga tau tupe.

O loʻo i ai le faʻaaliga vitio youtube: faʻafefea ona faʻaogaina le telefoni feaveaʻi e faʻasoa ata ma vitio i le numera wifi numera =

 


Taimi meli: Apr-27-2022